NLENDEIT
Renal Venison cat
7 mei 2018

TROVET Renal (Venison) | RID voor de kat

Nieuw in het assortiment

TROVET breidt het assortiment uit met dieetvoeding voor de kat: Renal (Venison). Het product is speciaal afgestemd op de behoefte van volwassen katten met chronisch nierfalen. Renal (Venison) bevat een beperkt gehalte aan eiwitten en minder fosfor om belasting van de nieren te verlagen. De gebruikte eiwitten zijn van hoge kwaliteit. Aan de dieetvoeding zijn omega 3 vetzuren (EPA en DHA) toegevoegd ter vermindering van ontstekingsreacties in de nieren. Daarnaast bevat Renal (Venison) extra veel energie, zodat de kat bij een verminderde eetlust een kleinere hoeveelheid hoeft te eten om toch in de dagelijkse energiebehoefte te voorzien. Renal (Venison) bevat slechts één dierlijke eiwitbron (hert) en één koolhydraatbron (rijst) en is daarom eveneens geschikt voor katten met voedselovergevoeligheid.

Kenmerken van Renal (Venison):
– Ondersteunt de nieren met het reguleren van de vocht- en elektrolytenbalans van het lichaam en het verwijderen van onbruikbare metabolieten.
– De hoge biologische waarde van de eiwitten levert weinig ‘rest-aminozuren’ op.
– Omega 3 vetzuren (EPA en DHA) helpen ontstekingsreacties in de nieren verminderen.
– Hypoallergeen dieet gebaseerd op één dierlijke eiwitbron (hert) en één koolhydraatbron (rijst).
– Voorkomt immunologische reacties (voedselallergie) of niet-immunologische reacties (voedselintolerantie) in de vorm van huidklachten en/of maagdarmklachten (diarree, braken).

Renal (Venison) is vanaf 7 mei 2018 exclusief via de dierenarts verkrijgbaar als droogvoeding in 500 gram en 3 kg verpakking en als natvoeding in blikjes van 200 gram.

Kijk voor meer informatie en/of het aanvragen van een proefverpakking op de productpagina.