NLENDEIT
2 juli 2018

TROVET Hypoallergenic (Venison) | VPD droogvoeding

Wijziging producent

Hypoallergenic (Venison) | VPD droogvoeding voor de hond, is onlangs uit voorraad geraakt. Grondstof afkomstig van hert is momenteel schaars, waardoor onze huidige producent van Hypoallergenic (Venison) het product niet langer kan produceren. Wij hebben een andere droogvoedingsproducent gevonden die hert verwerkt op basis van vers materiaal.

Wat is hetzelfde?
Uiteraard blijft de basis van het product hert en aardappel waardoor de functionele eigenschappen van de ‘nieuwe’ Hypoallergenic (Venison) droog dezelfde zijn.

Wat is anders?
De grondstof afkomstig van hert wordt nu niet meer vooraf gedroogd, maar als vers materiaal ingevroren en toegevoegd tijdens het productieproces. Mogelijk heeft de wijziging effect op de smakelijkheid, die zowel positief als negatief kan worden beïnvloed. De vorm van het brokje verandert van ovale vorm naar een rondje.

Communicatie
Alle verpakkingen (inclusief proefzakjes) met het nieuwe product worden voorzien van een gele sticker. Hiermee attenderen wij de gebruikers van het product op het feit dat wij van producent gewijzigd zijn.

Wanneer beschikbaar?
Het nieuwe product met een houdbaarheidsdatum 21/12/2019 zal vanaf 9 juli 2018 in de markt beschikbaar komen in zowel 3 kg als 10 kg verpakkingen. Proefzakjes van dit product zijn verkrijgbaar vanaf eind juli.

Wij excuseren ons voor het mogelijke ongemak. Indien er nog vragen zijn, kunt u contact opnemen met TROVET kantoor via 0481-470240.